Groen maakt gelukkig

7 redenen waarom je wilt werken bij Donker Groen


Je hebt jouw opleiding afgerond en al wat ervaring opgedaan. Je wilt nu waarschijnlijk werken voor een bedrijf waar je het hele jaar door aan de slag kunt - ook in de winter. Of je hebt het gevoel dat je nieuwe dingen wilt leren en jezelf verder wilt ontwikkelen. Wij geven je 7 redenen om bij ons als hovenier aan de slag te gaan! Al helemaal overtuigd? Bekijk direct alle vacatures:

1. De mooiste projecten
Bij Donker is geen dag hetzelfde. De ene keer onderhoud je een tuin, de andere dag realiseer je een park op een dak. De ene keer werk je op een schoolplein of bij een zorginstelling, de andere keer bij een bedrijf. Variatie gegarandeerd. Omdat we bij het aanleggen van groen zelf het ontwerp maken, weet je zeker dat je meewerkt aan de mooiste projecten.

 

2. Jezelf ontwikkelen
Donker Groep is een groot bedrijf. Dat betekent ook dat we kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. We hebben er zelfs een eigen Donker Academy voor opgericht. Zijn er bepaalde certificaten die je wilt halen? Wil je jouw talent ten volste benutten? Heb je ambities waar je naartoe wilt werken? We denken graag met je mee over hoe je daar kunt komen en maken het mede mogelijk.

3. Het nieuwste van het nieuwste
We houden van innovaties. Geen mooiere weg dan de weg vooruit. De voertuigen en machines waarmee je werkt zijn het nieuwste van het nieuwste. Dat werkt fijner en het is ook nog eens erg kicken om met zulk hightech materieel te werken.4. Gewoon goede regelingen
We houden van helderheid. We hanteren strikt de cao, zorgen dat je stipt op tijd jouw loon ontvangt en geven jou makkelijk inzicht in bijvoorbeeld de opbouw van jouw verlofdagen. En we hebben een keurige werkkostenregeling, bijvoorbeeld voor een fiets of laptop. Je kunt zelfs een beetje eigenaar worden van Donker Groep dankzij onze participatieregeling. Elk jaar levert dit dividend op. Mooi meegenomen!

5. Altijd werk
We zijn een groot bedrijf. Dat betekent dat er altijd werk is. Is het niet het aanleg of onderhoud van groen, dan is het wel bladruimen of gladheidbestrijding bij bijvoorbeeld zorginstellingen of bedrijven. Je hoeft niet stil te zitten.


6. We zijn een familiebedrijf
En dat voel je. Je bent bij ons geen nummer, maar een mens. Binnen elk team heerst een gemoedelijke collegialiteit en wordt dagelijks wel gelachen. Als jij elke dag met plezier naar jouw werk gaat, zijn wij ook blij.


7. Je werkt aan een betere wereld
Het doel van Donker Groep is om in 2035 volledig circulair en duurzaam te werken. Denk aan elektrische wagens en machines, maar ook het hergebruiken van restproducten. Daarnaast zijn duurzaamheid en circulariteit vaste uitgangspunten bij onze projecten. We willen op een verantwoorde manier de wereld een stukje mooier maken.

 

 

Heb jij een hart voor groen?

 

Bij Donker doen we daar graag een schep bovenop door jou werk te bieden waar je écht blij van wordt. Het hele jaar door. We zijn oprecht blij als jij fluitend naar je werk gaat.

Dus heb je een hart voor groen? Stuur ons een sollicitatie!

Omhoog