Groen maakt gelukkig

Groen maakt gelukkig

Blije mensen, creatieve mensen, kritische mensen, fluitende mensen, vroeg-op-mensen, eerst-wat-koffie-mensen, groene mensen, flexibele mensen, we worden-een dagje-ouder-mensen, denk-mensen en doe-mensen. Echte vakmensen.

 

Onze overtuiging is dat groen gelukkig maakt, wanneer je mens en natuur met elkaar verbindt. Vanuit deze gedachte ontwerpen we inspirerende, circulaire en gezonde omgevingen. Deze dragen bij aan het herstel van de biodiversiteit, onze omgang met het veranderende klimaat en zijn goed voor ons als mens.

Portret groen maakt gelukkig
Portret werken aan duurzaamheid maakt gelukkig

 

 

“Ik werd ingezet voor de aanleg en het onderhoud van Floriade. Dit kwam toen al vaak negatief in het nieuws, dus ik was extra gedreven om er iets moois van te maken.”

 

 

Help je mee?

Mooie resultaten komen niet aanwaaien, daar wordt keihard voor gewerkt. Met elkaar en met heel veel plezier. En als het dan mooi is, duurzaam, innovatief, stoer, of ‘gewoon’ bijzonder, dan zijn we blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren om jouw en het leven van anderen een stuk beter te maken.

Uiterlijk 2035 willen we volledig duurzaam en circulair opereren, zonder negatieve impact maar met een herstellende bijdrage aan de aarde en alles wat daarop leeft. Help je mee?

 

Omhoog