servicemedewerker interieurbeplanting bij donker groep

Servicemedewerker Interieurbeplanting

Dat weet iedereen. En bij Donker Groep doen we daar een schepje bovenop door jou werk te bieden dat jou écht blij maakt. Gevarieerd en uitdagend.

 

Dus heb je een hart voor groen en ben je graag op pad? Word dan onze collega!

Groen maakt gelukkig!

Onze Servicemedewerkers Interieurbeplanting vervullen elke dag een dankbare taak: bijdragen aan aantrekkelijke en aangename werkplekken. We groeien continu, daarom hebben we bij Donker Interieur regelmatig ruimte voor nieuwe Servicemedewerkers Interieurbeplanting.

 

Elke dag is anders voor een Servicemedewerker Interieurbeplanting. Je rijdt met een eigen Donker-bus van je huis naar de klanten in jouw regio. Eenmaal op locatie controleer je alle planten. Je zorgt ervoor dat ze er goed bij (blijven) staan. Je controleert ze op eventuele ziektes en houdt het waterpeil op orde. Planten die ‘op’ zijn, vervang je.

Uitgelichte Vacature

Krijg jij energie van het opmaken van diverse plantenbakken bij onze klanten zodat deze weer prachtig gevuld zijn met groen en vind je het leuk om samen op pad te gaan en verantwoordelijk te zijn voor onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

7 redenen waarom jij dé Servicemedewerker Interieurbeplanting bent!

  • Planten die er piekfijn bij staan, brengen een glimlach op je gezicht
  • Kantoorwerk is niets voor jou. Liever ben je elke dag op pad!
  • Zelfstandig werken vind jij geweldig
  • Je bent spontaan en maakt makkelijk een babbeltje op locatie
  • Je bent opgeleid om te werken in de groensector
  • Óf je bent enorm gemotiveerd om alles te leren over planten en hoe je gezond kunt houden!
  • Je kunt ook andere cursussen en opleidingen volgen via onze Donker Academie

Fluitend naar je werk!

Met ruim 750 groene denkers en doeners is Donker één van de grootste groenbedrijven van Nederland. We ontwerpen, realiseren en beheren belevingen in het groen voor onder andere bedrijven, gemeenten, zorginstellingen, scholen en woningcorporaties. Met onze divisies Donker Groen, Donker Design, Donker Interieur en Donker Spelen hebben we expertises op elk terrein.

 

Duurzaamheid is bij ons de bodem waarop alles groeit en bloeit. Ook jij als Servicemedewerker Interieurbeplanting. We hebben namelijk net zoveel aandacht voor de natuur als voor jou als mens en zetten met plezier in op een duurzame, fijne samenwerking. Hoe groot we ook zijn, we blijven qua karakter een familiebedrijf. We zijn oprecht blij als jij fluitend naar je werk gaat en jouw talent ten volste kunt benutten.

Gesina Rienstra

Heb je vragen over deze functie?

Gesina Rienstra
Recruiter

06 30 64 82 27
Stuur een WhatsApp
Omhoog