Expertises - Werken bij Donker

Expertises

We zijn altijd op zoek naar vakmensen, en mensen die een andere draai willen geven aan hun carrière.

 

Duurzaamheid is bij ons de bodem waarop alles groeit en bloeit. Ook jij als toekomstige collega. We hebben namelijk net zoveel aandacht voor de natuur als voor jou als mens. Hoe groot we ook zijn, we blijven qua karakter een klein familiebedrijf. We zijn oprecht blij als jij fluitend naar je werk gaat!

Hovenier

Als vakbekwame Hovenier dien je zowel in de aanleg als in het onderhoud van tuinen zelfstandig te werk kunnen gaan. Verder is een goede plantenkennis nodig om correct om te gaan met de bestaande beplanting en de klant goed te kunnen adviseren. Het meeste werk zal verricht worden rondom bedrijven. In mindere mate zal je werkzaam zijn voor particulieren.

Boomverzorger ETW'er

Als Boomverzorger ETW’er ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen, planten, snoeien, verplanten, vellen en rooien van bomen. Dit doe jij zowel handmatig als met diverse machines. Het werk biedt veel afwisseling! Zo kan je in de ochtend bezig zijn met bomen planten en ben je in de middag bezig met bomen vellen. 

Voorman

Als Voorman van een team geef je sturing aan meerdere medewerkers in het uitvoeren van aanleg- en onderhoudswerkzaamheden. Je collega's bestaan uit gemotiveerde groenvoorzieners. In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over je eigen projecten en zorg je ervoor dat de planning gerealiseerd wordt. Daarnaast heb je regelmatig contact met de uitvoerder over de planning en het plan van aanpak.

Calculator/Werkvoorbereider

Als Calculator/Werkvoorbereider ben je een rekenwonder voor alle zaken in en rondom het groene vak! Je bent verantwoordelijk voor de vakinhoudelijke calculaties op basis van schriftelijk en mondelinge informatie van klanten en informatie van de vestigingen.

Projectleider

Als Projectleider ben je gegarandeerd van uitdagende en mooie projecten. Binnen deze functie ben je als Projectleider verantwoordelijk voor grotere aanleg- of onderhoudsprojecten. Hierbij kan je denken aan beplantingsklussen, aanleg van bedrijfstuinen en groene schoolpleinen, renovatie van groen in woonwijken, groot- en fijn groenonderhoud voor bedrijven, en zorginstellingen.

Tuin- en Landschapsontwerper

Als Tuin- en Landschapsontwerper streef je naar de optimale buitenruimte-beleving. Je bent een conceptueel denker die ideeën kan vertalen naar een praktische invulling. Je hebt een scherp oog voor wat in de omgeving al aanwezig is en waarop het ontwerp kan aansluiten.

Servicemedewerker interieurbeplanting

Als Servicemedewerker interieurbeplanting ga jij zelfstandig met de bedrijfsauto aanleg en onderhoudswerkzaamheden verrichten bij verschillende opdrachtgevers op locatie via een bestaande onderhoudsroute in een bepaald gebied van Nederland.

Gesina Rienstra

Vragen over onze expertises?

Gesina Rienstra
Recruiter

06 30 64 82 27
Stuur een WhatsApp
Omhoog