Omscholen - Bij Donker is veel mogelijk

Omscholen

 

Omscholen houdt in dat we je ondersteunen om van richting te veranderen binnen ons bedrijf. Of je nu wilt (door)groeien in je functie of van baan wilt switchen; bij Donker Groep is veel mogelijk!

Persoonlijke ontwikkeling

We doen er alles aan om omscholing en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers te stimuleren. De Donker Academy is daarbij onmisbaar. De Academy biedt (op maat gemaakte) opleidingen en programma's die perfect aansluiten op de behoeften van ons bedrijf en de individuele groei en bloei van jou als medewerker.

In een vertrouwde omgeving

We zorgen ervoor dat jij de gewenste opleiding(en) incompany kunt volgen, op onze trainingslocatie in Zwolle. Door te werken aan echte projecten kun je de vers opgedane kennis van de Academy, onderwezen door gecertificeerde opleiders, direct in de praktijk brengen en zo waardevolle ervaring opdoen.

 

 

Switch naar groen

Ben je klaar voor een frisse start? Het switch-naar-groen-programma is er voor jou – zelfs als je nog nooit eerder in het groen hebt gewerkt. Wij bieden je een degelijke basisopleiding tot aankomend hovenier.

Verhalen van onze collega's

Lees wat onze collega's ervaren op de werkvloer. Van Hoveniers en Boomverzorgers tot Voormannen en Tuin- en Landschapsontwerpers. En van onderwerpen die gaan over onze inzet op het bevorderen van biodiversiteit tot hoe we samen successen vieren.

 

Meewerken Hovenier Marloes - Van leerkracht naar hovenier
Vestigingsleider Twan - Dat Donker een eigen Academy heeft, is een grote meerwaarde
Hovenier Charlotte - Hoe meer je weet hoe meer je begrijpt.
Hovenier Maikel - Elke dag bijdragen aan biodiversiteit is wat hij het liefste wil doen.

Leren van professionals

Bovendien krijg je bij ons de kans om te leren van bedreven vakmensen die hun expertise graag met je delen. Of je nu wilt doorgroeien naar een leidinggevende functie, je wilt specialiseren in een ander vakgebied of als je bijvoorbeeld liever op kantoor werkt dan buiten met je handen; we geven je graag de ruimte om het beste uit jezelf te halen!

Passend werk op elke leeftijd

Ook als je ouder wordt, biedt Donker Groep jou mogelijkheden om passend werk te doen. Misschien wil je fysiek minder belastend werk verrichten of je interesses en vaardigheden in een nieuwe richting sturen. Ook dan is de Donker Academy er voor jou! Het is nooit te laat om te leren.

Wil je je laten omscholen en ben je benieuwd wat de Academy voor jou kan betekenen?

Henri Wesselink

Heb je vragen over onze Academy?

Henri Wesselink
Teamlead Donker Academy

06 50 98 96 36
Stuur een WhatsApp
Omhoog