Tuin- en Landschapsontwerper bij donker design

Tuin- en Landschapsontwerper

Groen maakt gelukkig. Dat weet iedereen. En bij Donker Groep doen we daar graag een schepje bovenop door jou werk te bieden waar je écht gelukkig van wordt.


Dus ben jij creatief en wil jij Nederland verrijken met nieuwe groenbelevingen? Solliciteer op de functie van Tuin- en Landschapsontwerper.

Ideeën vertalen naar een praktische invulling

Als Tuin- & Landschapsontwerper sta je elke dag letterlijk aan het begin van iets moois: nieuwe tuinen en parken in voornamelijk stedelijk gebied. Zoals bij zorginstellingen, woningbouwcomplexen, scholen en bedrijven.

 

Je vindt het prachtig om met opdrachtgevers mee te denken en hun vraag te vertalen naar een ontwerp die hun verwachtingen overtreft. Je bent een puzzelaar. Tussen alle kaders en regelgevingen komt je tot een resultaat dat meerdere problemen oplost en een fijne groenbeleving oplevert.

 

Als Tuin- en Landschapsontwerper streef je naar de optimale buitenruimte-beleving. Je bent een conceptueel denker die ideeën kan vertalen naar een praktische invulling. Je hebt een scherp oog voor wat in de omgeving al aanwezig is en waarop het ontwerp kan aansluiten. Je weet qua beleving het optimale van elke locatie eruit te halen. Het werk kent veel facetten. Perfect voor jou, want je houdt van variatie en uitdagingen.

Uitgelichte Vacature

Wil jij ook bijdragen aan een duurzaam en circulair Nederland? Ben jij ook van mening dat duurzaamheid en creativiteit prima samengaan en dit kan leiden tot de mooiste projecten?

Wij zijn op zoek naar Tuin- en Landschapsontwerpers in zowel Amsterdam, Tiel en Sneek!

7 extra’s die het werk nog leuker maken!

  • Je draagt met jouw ontwerpen bij aan een duurzame toekomst
  • Duurzaamheid, circulariteit, klimaatadaptatie en biodiversiteit zijn voor ons belangrijke thema’s
  • 80% van de ontwerpen die je maakt, voeren we uit. We zijn namelijk erg uitvoeringsgericht!
  • Je werkt altijd in een team die net zo gedreven zijn als jij om iets moois te realiseren
  • Je gaat om tafel met de opdrachtgever en neemt een kijkje op locatie voordat het schetsen begint.
  • Je hebt bij ons veel mogelijkheden om je te ontwikkelen via onze Donker Academy
  • We zijn een familiebedrijf met een open, collegiale en familiaire sfeer

Elke dag werkplezier!

Met ruim 750 groene denkers en doeners is Donker Groep één van de grootste groenbedrijven van Nederland. We ontwerpen, realiseren en beheren belevingen in het groen voor onder andere bedrijven, gemeenten, zorginstellingen, scholen en woningcorporaties. Met onze divisies Donker Groen, Donker Design, Donker Interieur en Donker Spelen hebben we expertises op elk terrein.

 

Voor Donker Groen zoeken we altijd naar vakmensen. Duurzaamheid is bij ons de bodem waarop alles groeit en bloeit. Ook jij als Tuin- en Landschapsontwerper. We hebben namelijk net zoveel aandacht voor de natuur als voor jou als mens. Hoe groot we ook zijn, we blijven qua karakter een klein familiebedrijf. We zijn oprecht blij als jij fluitend naar je werk gaat.

Saskia van Campenhout

Heb je vragen over deze functie?

Saskia van Campenhout
Corporate Recruiter

06 29 42 35 27
Stuur een WhatsApp
Omhoog