Werken bij Donker

 

Met ruim 850 groene denkers en doeners is Donker Groep één van de grootste groenbedrijven van Nederland. We ontwerpen, realiseren en beheren belevingen in het groen voor onder andere bedrijven, gemeenten, zorginstellingen, scholen en woningcorporaties.

We hebben veel aandacht voor de natuur, maar ook voor jou als mens. Hoe groot we ook zijn, we blijven qua karakter een klein familiebedrijf. We zijn oprecht blij als jij fluitend naar je werk gaat.

Wij zijn op zoek naar vakmensen voor onze divisies Donker Groen, Donker Design, Donker Interieur en Donker Spelen. Heb je een hart voor groen? Stuur ons een sollicitatie!

 

Donker Academy


Eenmaal bij Donker Groep staat het leren en ontwikkelen niet stil. We hebben een uitdagend bedrijf en zijn actief in een complexe omgeving. We innoveren graag voor onze klanten richting duurzame oplossingen met groen. Dat betekent dat we onszelf continue uitdagen en willen ontwikkelen. In het vak, in veilig werken en in communicatieve of leidinggevende vaardigheden. Zo blijf jezelf ontwikkelen en kun je groeien, als mens en medewerker. Want groen maakt gelukkig nietwaar?

SROI


Duurzaamheid met betrekking tot het milieu is voor Donker Groep een belangrijk uitgangspunt. Sociale duurzaamheid staat echter minstens zo hoog in het vaandel. Al sinds jaar en dag biedt Donker Groep werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het doel is dat deze groep de komende jaren groeit.

Switch jij naar groen?

 

Bij Donker Groen kun je zonder groenervaring een start maken als hovenier. In samenwerking met Zone.college bieden we je een degelijke basisopleiding en met de behaalde certificaten en praktijkverklaringen krijg je bij ons direct een vaste baan.

Het Switch traject is voor iedereen die een sterke affiniteit heeft met buiten werken en wil bijdragen aan betekenisvol groen. Wij scholen je om en tijdens de opleiding ontvang je van ons gewoon salaris of word je uitkering vanuit het UWV doorbetaald.

 

Donker Academy - Werken aan je eigen carrière
Omhoog