Groen maakt gelukkig
Expertises - Werken bij Donker

Werken bij Donker

Met ruim 850 groene denkers en doeners is Donker Groep één van de grootste groenbedrijven van Nederland. We ontwerpen, realiseren en beheren belevingen in het groen met veel aandacht voor de natuur, maar ook voor jou als mens. 

Wij zijn op zoek naar vakmensen voor onze divisies Donker Groen, Donker Design, Donker Interieur en Donker Spelen. Heb je een hart voor groen? Stuur ons een sollicitatie!

Donker Academy

Eenmaal bij Donker Groep staat het leren en ontwikkelen niet stil. We hebben een uitdagend bedrijf en zijn actief in een complexe omgeving. We innoveren graag voor onze klanten richting duurzame oplossingen met groen.

Dat betekent dat we onszelf continue uitdagen en willen ontwikkelen. In het vak, in veilig werken en in communicatieve of leidinggevende vaardigheden. Zo blijf jezelf ontwikkelen en kun je groeien, als mens en medewerker. Want groen maakt gelukkig nietwaar?

SROI

Sociaal werkgeverschap is al decennialang een belangrijk speerpunt van Donker Groep. Dit is verankerd in ons Donker DNA vanuit de kernwaarde Divers en inclusief.

Duurzaamheid met betrekking tot het milieu is voor Donker Groep een belangrijk uitgangspunt. Sociale duurzaamheid staat echter minstens zo hoog in het vaandel. Al sinds jaar en dag biedt Donker Groep werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het doel is dat deze groep de komende jaren groeit.

Ook in 2022 was onze organisatie een fijne en uitdagende werkplek voor mensen met een arbeidsbeperking. Van de grote groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt deden 22 medewerkers mee aan het behalen van Praktijkverklaringen op mbo 1-/2-niveau. Zij deden met onze begeleiding praktische vaardigheden op en toonden die aan onder het controlerend oog van een mbo-instelling.  

Switch jij naar groen?

Bij Donker Groen kun je zonder groenervaring een start maken als hovenier. In samenwerking met Zone.college bieden we je een degelijke basisopleiding en met de behaalde certificaten en praktijkverklaringen krijg je bij ons direct een vaste baan.

Het Switch traject is voor iedereen die een sterke affiniteit heeft met buiten werken en wil bijdragen aan betekenisvol groen. Wij scholen je om en tijdens de opleiding ontvang je van ons gewoon salaris of word je uitkering vanuit het UWV doorbetaald.

 

Donker Academy - Werken aan je eigen carrière
Omhoog