Calculator bij donker groen

Calculator/Werkvoorbereider

Groen maakt gelukkig. Dat weet iedereen. En bij Donker Groep doen we daar graag een schepje bovenop door jou werk te bieden waar je écht gelukkig van wordt.

 

Heb je een hart voor groen, ben je resultaatgericht en vind je het mooi om elk project in voorbereiding een stap verder te brengen? Solliciteer dan op de functie van Calculator/Werkvoorbereider.

Cijfers & Communicatie!

Als Calculator bij Donker Groep word je blij van de combinatie ‘cijfers en communicatie’. Je bent namelijk niet alleen ons rekenwonder, maar ook aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Hun aanvraag en wensen vertaal je naar een offerte. Hiervoor win je zoveel mogelijk informatie in, bijvoorbeeld bij jouw collega’s van de buitendienst, bij onze divisies Donker Design of Speeltopveilig en bij onze leveranciers/onderaannemers.

 

Na groen licht stap je in de rol van Werkvoorbereider. Je koopt de juiste materialen in en houdt daarbij het budget in de gaten. Alle afspraken met leveranciers en onderaannemers leg je duidelijk en concreet vast. Per project voorzie je de voorman en hoveniers van een complete uitvoerdersmap - inclusief alle relevante documenten en kennis - waarmee ze zich perfect kunnen redden.

 

Kortom, je voert een breed pakket aan werkzaamheden uit. Daar red je je prima mee, want gestructureerd werken kun je als geen ander. Als de voormannen en hoveniers met plezier en probleemloos hun project kunnen uitvoeren én als de opdrachtgever tevreden is, geeft jou dat enorm veel voldoening!

5 extra pluspunten van een Calculator/Werkvoorbereider!

  • Nog weinig ervaring? Wij helpen je goed op weg met intensieve begeleiding
  • Je hebt veel variatie in het werk. Uiteenlopende projecten komen voorbij!
  • We hebben voor ontwikkeling en scholing onze eigen Donker Academie opgericht
  • Je kunt een beetje eigenaar worden van Donker Groep dankzij onze participatieregeling
  • Donker Groep is een groot bedrijf, maar wel een familiebedrijf. Die sfeer voel je

Fluitend naar het werk!

Met ruim 750 groene denkers en doeners is Donker één van de grootste groenbedrijven van Nederland. We ontwerpen, realiseren en beheren belevingen in het groen voor onder andere bedrijven, gemeenten, zorginstellingen, scholen en woningcorporaties. Met onze divisies Donker Groen, Donker Design, Donker Interieur en Donker Spelen hebben we expertises op elk terrein.

Voor Donker Groen zoeken we altijd naar vakmensen. Duurzaamheid is bij ons de bodem waarop alles groeit en bloeit. Ook jij als Calculator/Werkvoorbereider. We hebben namelijk net zoveel aandacht voor de natuur als voor jou als professional en mens. We zijn oprecht blij als jij fluitend naar je werk gaat.

Saskia van Campenhout

Heb je vragen over deze functie?

Saskia van Campenhout
Corporate Recruiter

06 29 42 35 27
Stuur een WhatsApp
Omhoog