Donker Academy - Werken aan je eigen carrière

Donker Academy

 

Eenmaal bij de Donker Groep staat het leren en ontwikkelen niet stil. We hebben een uitdagend bedrijf en we zijn actief in een complexe omgeving. We innoveren graag voor onze klanten richting duurzame oplossingen met groen. Dat betekent dat we zelf ons ook continue uitdagen en dus ons willen ontwikkelen. In het vak, in veilig werken en in communicatieve of leidinggevende vaardigheden. Zo blijf je je ontwikkelen en kun je groeien, als mens en medewerker.

 

Want groen maakt gelukkig nietwaar?

Bij Donker werk je aan je eigen carrière

Met de Donker Academy kun je bij ons het hoveniersvak leren, inclusief diplomering. Zie daarvoor het ‘Switch naar groen’ traject, dat bedoeld is voor mensen met motivatie voor het groen, maar zonder opleiding. We organiseren jaarlijks meer dan duizend trainingen en cursussen rond veilig werken met diverse materieelsoorten, rondom groenkennis of juridische aspecten van het aannemen van werken, omgang met IT-toepassingen en ga zo maar door.

 

Collega’s die doorgroeien bieden we op vier niveaus trainingen aan rondom leiderschap en communicatie. Daarbij vinden we verbinding met collega’s op andere vestigingen erg belangrijk. Want, hoewel we groot zijn, voelen we ons verbonden met de waarden van het familiebedrijf en delen we graag kennis en ervaringen. Jaarlijks zijn er meerdere kennisdagen waarbij collega’s uit het land samenkomen en een heel programma volgen van workshops, trainingen en elkaar informeel kunnen spreken.

 

We hebben intern een Talentmanager en bij instroom en eventuele verandering van functie gebruiken we vaak talenttools om goed inzicht te krijgen in competenties, mogelijkheden en aandachtspunten. Zo kunnen we samen een gericht plan maken voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Kortom, werk je bij Donker dan werk je aan je eigen carrière!

 

 

Heb jij een hart voor groen?

 

Bij Donker doen we daar graag een schep bovenop door jou werk te bieden waar je écht blij van wordt. Het hele jaar door. We zijn oprecht blij als jij fluitend naar je werk gaat.

Dus heb je een hart voor groen? Stuur ons een sollicitatie!

Omhoog