Hovenier

Groen maakt gelukkig. Dat weet iedereen. En bij Donker doen we daar graag een schepje bovenop door jou werk te bieden waar je écht blij van wordt. Het hele jaar door. Dus heb je een hart voor groen? Stuur ons een sollicitatie!

Werken in het groen

De Hoveniers van Donker zie je overal, door heel het land. Vanuit verschillende lokale vestigingen volbrengen ze elke dag weer een dankbare taak: de wereld een stukje groener maken én houden. We groeien continu, daarom hebben we volop plek voor nieuwe Hoveniers.

 

Als Hovenier heb je bewust gekozen voor het groene vak. Je hebt jouw opleiding afgerond en al wat ervaring opgedaan. Nu is het tijd voor een volgende stap. Je wilt bijvoorbeeld werken voor een bedrijf waar je het hele jaar door aan de slag kunt - ook in de winter. Of je hebt het gevoel dat je nieuwe dingen wilt leren en jezelf verder wilt ontwikkelen. Misschien wil je wel doorgroeien tot voorman of projectleider. Elk project voer je uit met een bepaalde mate van vrijheid, met name op het gebied van planning. We zijn oprecht blij als jij fluitend naar je werkt gaat.


5 goede redenen om te werken in het groen bij Donker

  • Persoonlijk groeien dankzij onze Donker Academy
  • Je bent zeker van een baan en goede arbeidsvoorwaarden
  • We hebben net zoveel aandacht voor de natuur als voor jou als mens
  • Dankzij onze participatieregeling kun je een beetje eigenaar worden van Donker Groep
  • Bij ons kun je ook zonder groenervaring een start maken als Hovenier dankzij ons SWITCH traject

SWITCH jij naar het groen?


Bij ons kun je ook zonder groenervaring een start maken als Hovenier dankzij ons SWITCH traject. In samenwerking met Zone.college bieden we je een degelijke basisopleiding en met de behaalde certificaten en praktijkverklaringen krijg je bij ons direct een vaste baan. Wij scholen je om met behoud van salaris of uitkering!

Saskia van Campenhout

Heb je vragen over deze functie?

Saskia van Campenhout
Corporate Recruiter

06 29 42 35 27
Stuur een WhatsApp
Omhoog