Hovenier

 

Groen maakt gelukkig. Dat weet iedereen. En bij Donker doen we daar graag een schep bovenop door jou werk te bieden waar je écht blij van wordt. Het hele jaar door. Dus heb je een hart voor groen? Stuur ons een sollicitatie!

Donker groeit: volop ruimte voor hoveniers

De medewerkers van Donker zie je overal, door heel het land. Vanuit verschillende lokale vestigingen volbrengen ze elke dag weer een dankbare taak: de wereld een stukje groener maken én houden. We groeien continu, daarom hebben we volop plek voor nieuwe hoveniers.

 

Als Hovenier heb je bewust gekozen voor het groene vak. Je hebt jouw opleiding afgerond en al wat ervaring opgedaan. Nu is het tijd voor een volgende stap. Je wilt bijvoorbeeld werken voor een bedrijf waar je het hele jaar door aan de slag kunt - ook in de winter. Of je hebt het gevoel dat je nieuwe dingen wilt leren en jezelf verder wilt ontwikkelen. Misschien wil je wel doorgroeien tot voorman of projectleider. Elk project voer je uit met een bepaalde mate van vrijheid, met name op het gebied van planning.

Uitgelichte Vacatures

Fluitend in de natuur

Met ruim 750 groene denkers en doeners is Donker één van de grootste groenbedrijven van Nederland. We ontwerpen, realiseren en beheren belevingen in het groen voor onder andere bedrijven, gemeenten, zorginstellingen, scholen en woningcorporaties. Met onze divisies Donker Groen, Donker Design, Donker Interieur en Donker Spelen hebben we expertises op elk terrein.

 

Voor Donker Groen zoeken we altijd naar vakmensen. Duurzaamheid is bij ons de bodem waarop alles groeit en bloeit. Ook jij als hovenier. We hebben namelijk net zoveel aandacht voor de natuur als voor jou als mens. Hoe groot we ook zijn, we blijven qua karakter een klein familiebedrijf. We zijn oprecht blij als jij fluitend naar je werk gaat.

Ervaringen van onze Hoveniers


Benieuwd hoe het is om bij ons te werken?
Lees hier verhalen van onze collega's!

Collega's aan het woord - Werken bij Donker

 

 

Heb jij een hart voor groen?

 

Bij Donker doen we daar graag een schep bovenop door jou werk te bieden waar je écht blij van wordt. Het hele jaar door. We zijn oprecht blij als jij fluitend naar je werk gaat.

Dus heb je een hart voor groen? Stuur ons een sollicitatie!

Omhoog