Hovenier

 

Groen maakt gelukkig. Dat weet iedereen. En bij Donker doen we daar graag een schep bovenop door jou werk te bieden waar je écht blij van wordt. Het hele jaar door. Dus heb je een hart voor groen? Stuur ons een sollicitatie!

Fluitend in de natuur

Met ruim 750 groene denkers en doeners is Donker één van de grootste groenbedrijven van Nederland. We ontwerpen, realiseren en beheren belevingen in het groen voor onder andere bedrijven, gemeenten, zorginstellingen, scholen en woningcorporaties. Met onze divisies Donker Groen, Donker Design, Donker Interieur en Donker Spelen hebben we expertises op elk terrein.

 

Voor Donker Groen zoeken we altijd naar vakmensen. Duurzaamheid is bij ons de bodem waarop alles groeit en bloeit. Ook jij als hovenier. We hebben namelijk net zoveel aandacht voor de natuur als voor jou als mens. Hoe groot we ook zijn, we blijven qua karakter een klein familiebedrijf. We zijn oprecht blij als jij fluitend naar je werk gaat.

 

Donker groeit: volop ruimte voor hoveniers

De medewerkers van Donker zie je overal, door heel het land. Vanuit verschillende lokale vestigingen volbrengen ze elke dag weer een dankbare taak: de wereld een stukje groener maken én houden. We groeien continu, daarom hebben we volop plek voor nieuwe hoveniers.

 

Als Hovenier heb je bewust gekozen voor het groene vak. Je hebt jouw opleiding afgerond en al wat ervaring opgedaan. Nu is het tijd voor een volgende stap. Je wilt bijvoorbeeld werken voor een bedrijf waar je het hele jaar door aan de slag kunt - ook in de winter. Of je hebt het gevoel dat je nieuwe dingen wilt leren en jezelf verder wilt ontwikkelen. Misschien wil je wel doorgroeien tot voorman of projectleider. Elk project voer je uit met een bepaalde mate van vrijheid, met name op het gebied van planning.

Het verhaal van ... - Ik ben een natuurmens
Het verhaal van ... - Wonen in zijn eigen huis
Het verhaal van ... - De verantwoordelijkheid die hij krijgt hij vindt hij één van de fijnste dingen

7 redenen waarom je wilt werken bij Donker Groen

 

1. De mooiste projecten
Bij Donker is geen dag hetzelfde. De ene keer onderhoud je een tuin, de andere dag realiseer je een park op een dak. De ene keer werk je op een schoolplein of bij een zorginstelling, de andere keer bij een bedrijf. Variatie gegarandeerd. Omdat we bij het aanleggen van groen zelf het ontwerp maken, weet je zeker dat je meewerkt aan de mooiste projecten.

 

2. Jezelf ontwikkelen
Donker Groep is een groot bedrijf. Dat betekent ook dat we kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. We hebben er zelfs een eigen Donker Academy voor opgericht. Zijn er bepaalde certificaten die je wilt halen? Wil je jouw talent ten volste benutten? Heb je ambities waar je naartoe wilt werken? We denken graag met je mee over hoe je daar kunt komen en maken het mede mogelijk.

 

3. Het nieuwste van het nieuwste
We houden van innovaties. Geen mooiere weg dan de weg vooruit. De voertuigen en machines waarmee je werkt zijn het nieuwste van het nieuwste. Dat werkt fijner en het is ook nog eens erg kicken om met zulk hightech materieel te werken.

 

4. Gewoon goede regelingen
We houden van helderheid. We hanteren strikt de cao, zorgen dat je stipt op tijd jouw loon ontvangt en geven jou makkelijk inzicht in bijvoorbeeld de opbouw van jouw verlofdagen. En we hebben een keurige werkkostenregeling, bijvoorbeeld voor een fiets of laptop. Je kunt zelfs een beetje eigenaar worden van Donker Groep dankzij onze participatieregeling. Elk jaar levert dit dividend op. Mooi meegenomen!

 

5. Altijd werk
We zijn een groot bedrijf. Dat betekent dat er altijd werk is. Is het niet het aanleg of onderhoud van groen, dan is het wel bladruimen of gladheidbestrijding bij bijvoorbeeld zorginstellingen of bedrijven. Je hoeft niet stil te zitten.

 

6. Je werkt aan een betere wereld
Het doel van Donker Groep is om in 2035 volledig circulair en duurzaam te werken. Denk aan elektrische wagens en machines, maar ook het hergebruiken van restproducten. Daarnaast zijn duurzaamheid en circulariteit vaste uitgangspunten bij onze projecten. We willen op een verantwoorde manier de wereld een stukje mooier maken.

 

7. We zijn een familiebedrijf
En dat voel je. Je bent bij ons geen nummer, maar een mens. Binnen elk team heerst een gemoedelijke collegialiteit en wordt dagelijks wel gelachen. Als jij elke dag met plezier naar jouw werk gaat, zijn wij ook blij.

Ervaringen van onze Hoveniers


Benieuwd hoe het is om bij ons te werken?
Lees hier verhalen van onze collega's!

Collega's aan het woord - Werken bij Donker

 

 

Heb jij een hart voor groen?

 

Bij Donker doen we daar graag een schep bovenop door jou werk te bieden waar je écht blij van wordt. Het hele jaar door. We zijn oprecht blij als jij fluitend naar je werk gaat.

Dus heb je een hart voor groen? Stuur ons een sollicitatie!

Omhoog