projectleider bij donker groen

Projectleider

Groen maakt gelukkig. Dat weet iedereen. En bij Donker Groep doen we daar graag een schepje bovenop door jou werk te bieden waar je écht blij van wordt. Het hele jaar door.

 

Dus heb je een hart voor groen, houd je van veel variatie en ben je een ware teamplayer? Solliciteer dan op de functie voor Projectleider!

De wereld groener maken en houden!

Als Projectleider bij Donker Groep ben je verantwoordelijk voor de meest uiteenlopende projecten. Denk aan de aanleg van bedrijfstuinen en groene schoolpleinen. Of het groener maken en verduurzamen van groen in woonwijken en bij bedrijven en zorginstellingen. In de wintermaanden help je, samen met jouw gladheidsteam, onze klanten met het tegengaan van gladde terreinen.

 

Je bent de spin in het web. Voor onze klanten ben je het aanspreekpunt. Je legt alle afspraken vast die met de klant zijn gemaakt, denkt mee, en evalueert met de klant het project na afronding. Het geeft altijd een kick om van de opdrachtgever zelf te horen hoe tevreden hij is met het resultaat.

 

Tegelijk heb je nauw contact met met de uitvoerders en hoveniers. Je bereidt hen voor op elke klus en stelt de routes op. Elk project is teamwork; door hoveniers tijdig bij de voorbereiding te betrekken en beroep te doen op hun kennis en kunde, kom jij ook weer op goede ideeën.

 

Administratie bijhouden is voor jou als Projectleider geen probleem. Je houdt de uren, kosten en opbrengsten secuur bij en ziet erop toe dat alles binnen de afspraak blijft. Een goed rendement, veel werkplezier en een tevreden opdrachtgever; daar doen we het voor.

Uitgelichte Vacature

Wil jij als Projectleider jouw bijdrage leveren aan de vestiging in Eindhoven? Dan is dit je kans! De vestiging in Eindhoven zoekt namelijk een ervaren Projectleider die mee bouwt aan deze vestiging.

6 extra’s die het werk van een Projectleider nóg leuker maken!

  • Naast kantoorwerk mag je regelmatig op pad naar opdrachtgevers
  • Jouw goede communicatieskills komen hier volledig tot hun recht
  • Het voelt alsof je jouw eigen onderneming runt!
  • Jouw goede ideeën en kijk op zaken zijn erg welkom!
  • Donker Groep is een familiebedrijf en die sfeer heerst op elke vestiging
  • Je kunt ook andere cursussen en opleidingen volgen via onze Donker Academy

Fluitend naar je werk!

Met ruim 750 groene denkers en doeners is Donker één van de grootste groenbedrijven van Nederland. We ontwerpen, realiseren en beheren belevingen in het groen voor onder andere bedrijven, gemeenten, zorginstellingen, scholen en woningcorporaties. Met onze divisies Donker Groen, Donker Design, Donker Interieur en Donker Spelen hebben we expertises op elk terrein.

 

Duurzaamheid is bij ons de bodem waarop alles groeit en bloeit. Ook jij als Projectleider. We hebben namelijk net zoveel aandacht voor de natuur als voor jou als mens. Hoe groot we ook zijn, we blijven qua karakter een klein familiebedrijf. We hebben oog voor jou als professional en als mens. We zijn oprecht blij als jij fluitend naar je werk gaat.

Saskia van Campenhout

Heb je vragen over deze functie?

Saskia van Campenhout
Corporate Recruiter

06 29 42 35 27
Stuur een WhatsApp
Omhoog