boomverzorger bij donker groen

Boomverzorger / ETW'er

Groen maakt gelukkig. Dat weet iedereen. En bij Donker Groep doen we daar graag een schepje bovenop door jou werk te bieden waar je écht blij van wordt.

 

Dus heb je een hart voor groen én droom je van een baan die je letterlijk en figuurlijk tot grote hoogtes brengt? Solliciteer dan op de functie Boomverzorger/ETW’er!

Gezonde bomen, daar word je blij van!

Als Boomverzorger/European Tree Worker (ETW’er) zorg jij ervoor dat bomen gezond zijn én blijven. Bomen verzorgen betekent snoeien, (ver)planten en zagen. Soms werk je op de grond, maar vaak (hoog) in de boom. Je houdt ervan om de hele dag flink in de weer te zijn en hebt een goede conditie. Je kunt goed overzicht houden in de meest uiteenlopende situaties. Zelfs al moet je snoei- of zaagwerk verrichten midden in een drukke woonwijk: je draagt moeiteloos zorg voor de veiligheid van jezelf én anderen.

 

Je verricht je werkzaamheden op verschillende plekken binnen jouw regio. Bijvoorbeeld bij bedrijven, in woonwijken en soms ook in de natuur. De dagen vliegen om voor onze Boomverzorger/ETW’ers!

Donker Academy

Mis je de papieren voor Boomverzorger/ETW’er, maar is dit wel jouw droombaan? Gemotiveerde mensen helpen we met plezier in het bereiken van hun doelen. Je kunt via onze Donker Academie de benodigde opleidingen en cursussen volgen. 

7 redenen om aan de slag te gaan als Boomverzorger!

  • Je werkt als Boomverzorger behoorlijk zelfstandig maar altijd met een collega
  • Je bent veel onderweg en komt overal. Van woonwijk tot zorginstelling en recreatiepark
  • Wij zetten alles in op veiligheid. En je werkt met het beste materiaal
  • Iedere boom en iedere situatie is anders en vraagt om een andere werkwijze
  • Heb je geen ervaring als ETW’er, dan maken we van jou een ware expert
  • Donker Groep is een groot en daarmee stabiel bedrijf. Dat geeft financiële zekerheid
  • Je kunt ook andere cursussen en opleidingen volgen via onze Donker Academie

Ontmoet Dominique

Met een hart voor hout heeft Dominique zijn plek gevonden bij Donker Groep, waar hij alles doet omtrent bomen. "Er zijn bij dit bedrijf zoveel opties, ik heb het gevoel dat ik hier nog veel kan groeien.”

Over ons

Met ruim 750 groene denkers en doeners is Donker één van de grootste groenbedrijven van Nederland. We ontwerpen, realiseren en beheren belevingen in het groen voor onder andere bedrijven, gemeenten, zorginstellingen, scholen en woningcorporaties. Met onze divisies Donker Groen, Donker Design, Donker Interieur en Donker Spelen hebben we expertises op elk terrein.

 

Duurzaamheid is bij ons de bodem waarop alles groeit en bloeit. Ook jij als Boomverzorger / ETW’er. We hebben namelijk net zoveel aandacht voor de natuur als voor jou als mens. Hoe groot we ook zijn, we blijven qua karakter een klein familiebedrijf. We zijn oprecht blij als jij fluitend naar je werk gaat.

Gesina Rienstra

Heb je vragen over deze functie?

Gesina Rienstra
Recruiter

06 30 64 82 27
Stuur een WhatsApp
Omhoog